Ajankohtaista

Yleisötilaisuus 15.3.2022 kello 18-20 Pohjois-Parkanon kylätalolla

Parkanon Tuuli järjestää avoimen yleisötilaisuuden tiistaina 15.3.2022 kello 18-20 Pohjois-Parkanon kylätalolla ( osoite: Vatajantie 191, 39750-Kuivasjärvi). Tilaisuuden ohjelmaan kuuluu hankkeen YVA-ohjelman esittely ja vapaata keskustelua.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan hankkeesta! 

Vastaa asukaskysselyyn - Vastausaikaa on jatkettu

Hankkeen asukaskyselyn vastausaikaa on pidennetty 4.3.2022 saakka. Pääset vastaamaan kyselyyn täältä:  https://q.surveypal.com/takakangas.

Takakangas-Pihlajaharju YVA-ohjelma ja OAS nähtävillä

Takakangas-Pihlajaharju hankkeen YVA-ohjelma ja kaavoituksen Osallistumis- ja arviointiohjelma on nähtävillä 21.1.2022 – 21.2.2022.

YVA-ohjelman löydät osoitteesta:  http://www.ymparisto.fi/ParkanonTakakangas-PihlajanharjuTuulivoimahankeYVA.

Hankkeen osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) on nähtävillä Parkanon kaupungin sivuilla osoitteessa: https://www.parkano.fi/viralliset-kuulutukset/kuulutus-maankaytto-ja-rakennuslain-63-%c2%a7n-mukainen-tiedottaminen-kaavoituksen-vireilletulosta-seka-osallistumis-ja-arviointisuunnitelmasta/.

Hankkeesta järjestetään avoin yleisötilaisuus 3.2.2022 kello 18-20. Koronavirusepidemian vuoksi tilaisuus pidetään teamsin välityksellä. Pääset osallistumaan tilaisuuteen tämän linkin kautta: https://bit.ly/3fCPRXs. 

Osana hankkeen vaikutusten arviointia on avattu asukaskysely ajalle 21.1.2022 – 4.3.2022. Asukaskyselyllä selvitetään paikallisten asukkaiden näkemyksiä suunniteltavasta hankkeesta. Kysely on ympäristövaikutusten arviointimenettelyyn (YVA) liittyvä selvitys ja asukaskyselyn vastauksia hyödynnetään hankkeen vaikutusten arvioinnissa. Kyselyyn vastaaminen kestää noin 15 minuuttia ja toivomme mahdollisimman monen vastaavan kyselyyn.

Pääset vastaamaan asukaskyselyyn tästä linkistä: https://q.surveypal.com/takakangas .

Isoneva-Lylyneva hanke päättyy

Parkanon Tuuli Oy on päättänyt luopua Isoneva-Lylyneva hankkeen kehittämisestä. Hankealueella tehtyjen laajojen selvitysten aikana on ilmennyt, ettei alue sovellu tuulivoimatoiminnalle. Puolustusvoimien Pääesikunta on todennut lausunnossaan vastustavansa alueen tuulivoimasuunnitelmaa.